Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Noi ateliere de lucru în cadrul proiectului „Antreprenor - Viitor durabil”

Ernst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, au plăcerea de a va invita la Atelierele de lucru din Galați ale proiectului strategic POSDRU/92/3.1/S/62459 „Antreprenor - Viitor durabil”.

Atelierele de lucru se vor concentra pe aspecte practice, ilustrate prin studii de caz, ale următoarelor arii tematice: „Restructurare, reorganizare și îmbunătățirea performanței afacerii”, „Planificare, bugetare și management financiar”, „Finanțarea afacerii”, „Plan de afaceri”, „Instrumente IT pentru managementul afacerii”.

Consultanța gratuită (80 ore, asigurată în cadrul proiectului de către Ernst & Young și S&T) se va acorda, cu prioritate, firmelor care participă la Ateliere.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să scrieți la: Laura Mureșan (start-imm[at]mindshop.ro) sau Minodora Rîpă (minodora.ripa[at]ugal.ro). Vă așteptăm alături de noi la aceste evenimente și vă rămânem la dispoziție pentru orice întrebare la tel: 0264.44.28.31 (L.Mureșan), 0745.77.14.24 (M.Rîpă) și prin email (start-imm[at]mindshop.ro).

Participarea se va face in limita locurilor disponibile. Conform procedurilor POSDRU, la înscriere este nevoie de o copie a actului de identitate și de un document justificativ care să ateste statutul declarat de dumneavoastră:

  • pentru angajați - adeverință care să ateste funcția din cadrul companiei / instituției;
  • pentru asociați/asociat unic, PFA, I.I. – copie după actul de înființare sau adeverința care să ateste calitatea de asociat, PFA, I.I.;
  • pentru șomeri și studenți / masteranzi / doctoranzi - copie după carnet şomaj / student / student masterat / doctorand.

Persoanele care au participat la Conferința Regională de la Galați sau la sesiunile de instruire din luna martie 2013, nu mai au nevoie de documente justificative.

Atelierele de lucru vor avea loc în perioada 24-26 aprilie, între orele 10.30-17.00, la sediul Facultății de Economia și Administrarea Afacerilor Galați, strada Gării nr. 61-63, Corp I.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved