Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

O conferinţă de tradiţie: Riscul în Economia Contemporană

În perioada 26-27 octombrie 2012, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor organizează Conferinţa Internaţională „Riscul în Economia Contemporană", aflată în acest an la ediţia a XIII-a.
Devenită un eveniment anual, conferinţa „Riscul în Economia Contemporană" reuneşte participanţi de marcă din centre universitare din ţară - Oradea, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Cluj Napoca, Arad, Ploieşti, Targovişte, dar şi din străinătate - SUA, India, Belgia, Kosovo, Polonia, Turcia. În program s-au înscris peste 80 de lucrări de specialitate, evaluate de un comitet ştiinţific.  În cadrul susţinerilor este programată şi o secţiune de discuţii cu privire la rezultatele cercetărilor.
Pentru susţinerea de prelegeri au fost invitate personalităţi recunoscute în lume - plenary lectures: Michael STOICA, Russel SMITH, Robert BONCELLA, de la Washburn University, Kansas, SUA, şi Deniz ZÜNGÜN de la Celal Bayar University, Ahmetli V.H.S., Turkey.
În cadrul celor 4 secţiuni ale conferinţei se vor prezenta şi dezbate cele mai recente şi avansate cercetări în domeniile: management, marketing, economie aplicată, informatică economică, finanţe, bănci, contabilitate.
În finalul conferinţei va avea loc o masă rotundă cu o temă de interes pentru spaţiul academic din România - „Strategii interculturale şi dezvoltare regională".
Deschiderea oficială a Conferinţei Internaţionale „Riscul în economia contemporană" are loc vineri, 26 octombrie 2012, în Aula „Virgil Madgearu" (Str. Gării colţ cu Str. N. Bălcescu), începând cu ora 10.00.

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved