Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Olimpiada de matematică DAN HULUBEI

         Concursul Judeţean de Matematică ,,Dan Hulubei", ediţia 2010, pentru elevii din filiera tehnologică (programa şcolară M2), va avea loc în data de 24 aprilie a.c. şi va fi găzduit de Facultatea de Mecanică a Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi. Concursul se află la a VIII-a ediţie dar este o pentru prima dată când se desfăşoară în cadrul unei facultăţi.

Organizatori sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu", Societatea de Ştiinţe Matematice din România, Facultatea de Stiinte-catedra de matematica, Facultatea de Mecanică şi Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi.

Olimpiada de matematică va debuta la ora 8.30, în ziua de 24 aprilie 2010, şi se va încheia cu festivitatea de premiere la ora 17.30, în aceeaşi zi.

S-au înscris peste 220 de elevi de liceu, clasele IX-XII, din Galaţi şi Brăila. Cei mai buni matematicieni vor fi premiaţi (premiul I este în valoare de 200 de lei, premiul II, 150 de lei, iar premiul III, 100 de lei), trofeul cel mare (în valoare de 300 de lei) fiind acordat participantului cu media cea mai mare din concurs.

Participarea la olimpiadă este gratuită, iar elevii claselor a XII-a care vor fi premiaţi în cadrul acestui concurs vor beneficia de scutire de la plata taxei de înscriere la Facultăţile de Mecanică şi Arhitectură Navală pentru anul universitar 2010-2011.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved