Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti

 

Cea de a VII-a ediţie a Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti, desfăşurată sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, în perioada 5-20 mai 2012, a constituit un bun prilej de confirmare a calităţii învăţământului superior economic din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.

La competiţie, care s-a derulat pe patru secţiuni, Management, Administrarea afacerilor, Contabilitate şi Administraţie publică şi dezvoltare regională, au participat 14 studenti ai FEAA cu şapte lucrări selectate la faza locală, dintre care şase au fost premiate.

La secţiunea Management, Niculiţă Raluca Andreea şi Rusu Andreea Ema, studente la specializarea Marketing, anul II, au câştigat Premiul pentru originalitate, cu lucrarea "Managementul talentelor - premisă a performantei înalte", realizată sub îndrumarea doamnei conf.dr.ec. Lukacs Edit. Tot la această secţiune, echipa formată din Basalic Elena Valentina, anul II Marketing şi Arabadji Ana, studentă în anul I, coordonate de conf.dr.ec. Lukacs Edit, a luat Premiul pentru aplicabilitate, cu lucrarea "Analiza importanţei contractului psihologic în relaţia angajator-angajat". La subsecţiunea pentru masteranzi, lucrarea "Integrarea freelancing-ului în activitatea de resurse umane" ale studentelor Gâdei Cristina şi Herescu Daniela din anul I MCA, coordonate de conf.dr.ec. Micu Adrian şi conf.dr.ec. Susanu Irina, a fost distinsă cu Premiul special. Studentul Udrea Ionuţ, anul I la acelaşi program de studii, a câştigat Menţiune cu lucrarea "Arta leadership-ului virtual", coordonată de conf.dr.ec. Susanu Irina.

La secţiunea Administrarea afacerilor, studenţii Ciprian Bratan, anul III la Economia comerţului, turismului şi serviciilor şi Adrian Buţă, anul III, Afaceri internaţionale, coordonaţi de lector dr.ec. Muntean Mihaela, au obţinut Premiul special Ştefan Mârza, cu lucrarea "Turismul de aventură - o nişă ascunsă a turismului românesc".

La secţiunea Contabilitate, lucrarea "Studiu privind calculaţia costului producţiei vegetale în Regiunea de Sud - Est a Românei",  realizată de studenţii Năstase Irina şi Agache Valerică Ionuţ, anul III Contabilitate şi informatică de gestiune, îndrumaţi de conf.dr.ec. Moisescu Florentina, a fost distinsă cu Premiul pentru originalitate.

În semn de recunoaştere a eforturilor şi meritelor lor, Consiliul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor a hotărât recompensarea tuturor studenţilor participanţi la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti cu o excursie de două zile la Slănic Moldova, după terminarea sesiunii de examene.

 

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved