Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

OLIMPIADA NATIONALĂ DE MANAGEMENT - GALATI 2010

 

Peste 80 de studenţi economişti din 19 centre universitare din România se vor întrece la Olimpiada de Management, ediţia 2010, de la Galaţi.

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi organizează în perioada 7-9 mai 2010 Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, Secţiunea Management. Parteneri în organizarea acestei olimpiade la Galaţi sunt: Asociaţia Facultăţilor de Economie din România, Centrul de Cercetare STRATEC, AIESEC Galaţi şi Liga Studenţilor din Galaţi.

Competiţia de comunicări ştiinţifice este structurată în trei subsecţiuni:

  • - management general, management comparat, cultură managerială şi leadership
  • - managementul resurselor umane
  • - politici şi strategii de management.

La Olimpiadă vor participa studenţii selectaţi de facultăţi la faza locală, dar şi alţi studenţi ai facultăţilor membre ale Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, care şi-au exprimat individual intenţia de participare. Au fost înscrise în concurs 67 de lucrări aparţinând studenţilor de la ciclul de studii universitare de licenţă şi de master din 19 centre universitare: ASE Bucureşti, Univeristatea ,,1 Decembrie" din Alba Iulia, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea ,,Babeş Bolyai" din Cluj Napoca, Universitatea ,,George Bacovia" din Bacău, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea, Universitatea ,,Petru Maior" din Tg Mureş, Universitatea ,,Eftimie Murgu" din Reşiţa, Universitatea ,,Dunărea de Jos" din Galaţi ş.a.

Cele mai valoroase lucrări vor fi premiate astfel: Marele premiu ,,Virgil Madgearu", în valoare de 2000 de lei (se acordă un singur premiu pe secţiune), premiul special ,,Anghel Rugină", 1500 de lei (se acordă un singur premiu pe secţiune), premii pentru creativitate, pentru cercetare în echipă interdisciplinară, pentru originalitatea abordării, pentru aplicabilitate, cu valori cuprinse între 750 şi 1300 de lei (se acordă pe fiecare subsecţiune). De asemenea, pe fiecare subsecţiune vor fi acordate menţiuni şi premii în obiecte (cărţi, dvd-uri, echipamente de calcul şi birotică, etc.).

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti este organizată o dată la 2 ani, în diverse centre universitare din România, pe secţiuni. Ca o recunoştere a calităţii învăţământului superior gălăţean în domeniul economic, AFER organizează pentru a treia oară, la Galaţi, Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti. Prima ediţie gălăţeană a avut loc în 2007 şi a cuprins secţiunea Economie agroalimentară, iar a doua, în 2009, a cuprins secţiunea Cibernetică, statistică şi informatică economică.

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naţionale de Management, Galaţi - 2010, va avea loc vineri, 7 mai 2010, la Facultatea de Ştiinţe Economice a UDJG, începând cu ora 9.30.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved