Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Parlamentul European caută studenți pentru EYE 2014

În perioada 9 -11 mai 2014, sub deviza „Idei pentru o Europă mai bună”, Parlamentul European de la Strasbourg invită aproximativ 5.000 de tineri europeni să participe la dezbateri politice, ateliere, jocuri de rol, un festival organizat de Forumul European al Tineretului, un concert și o serbare stradală.

Scopul acestui eveniment este ca tinerii să facă schimb de idei cu specialişti şi profesionişti în diverse domenii cu privire la aspecte legate de includerea absolvenţilor pe piaţa muncii şi identificarea de soluții la întrebări cruciale pentru viitor.

Activitățile se vor concentra pe cinci teme principale: șomajul în rândul tinerilor; revoluția digitală; viitorul Uniunii Europene; dezvoltarea durabilității; valori europene.

Universitatea „Dunărea de Jos” poate fi reprezentată la acest eveniment de un grup de 9 studenţi. Pot participa la selecţie studenţii care au între 18-30 ani, au media ultimului an absolvit mai mare de 7,50 (adeverinţă de la secretariatul facultăţii), cunosc limba engleză la nivel mediu sau avansat şi au recomandarea tutorelui de grupă sau a unui cadru didactic.

Dosarul de candidatură trebuie să conţină următoarele documente: scrisoare de intenţie, adresa electronică a studentului, fotocopie după certificatul de naştere şi cartea de identitate, adeverinţă de la secretariatul facultăţii care să ateste promovarea anului anterior şi media de promovare
şi recomandarea tutorelui de grupă sau a unui cadru didactic.

Dosarul de candidatură se depune până la data de 22.11.2013 la Registratura Universităţii „Dunărea de Jos”, str. Domnească, nr. 47, Galaţi. Studenţii selectaţi vor fi contactaţi direct.

Informaţii :
Dna Daniela Zeca
Tel. 0723 211 924
cdeamia@gmail.com
http://cdeamia.wix.com/ro#!



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved