Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Pregătiţi pentru succes? Haideţi la „BUZZ!Camp” Galaţi!

Ai între 18 şi 26 de ani? Eşti student, masterand sau proaspăt absolvent? Eşti dispus şi vrei să investeşti timp în dezvoltarea ta? Vrei să cunoşti mediul organizaţional din România sau să lucrezi într-o companie de top? Atunci, cu siguranţă nu trebuie să lipseşti de la „BUZZ!Camp” – un eveniment catalogat de organizatori drept un ceas deşteptător făcut cadou tinerilor pentru a le aduce aminte că e momentul să acţioneze.

„BUZZ!Camp” se adresează tinerilor profesionişti, studenţi şi absolvenţi, aflaţi la începutul drumului. Evenimentul vă ajută în dezvoltarea personală şi orientarea în carieră şi vă face cunoştinţă cu oratori de renume (de la vedete pană la traineri recunoscuţi) şi cu cele mai mari companii de pe piaţa internaţională. Tu nu trebuie decât să fii deschis, să-ţi doreşti să înveţi şi să fii prezent la eveniment.

Eşti convins că viitorul tău poate fi unul promiţător? Dacă răspunsul tău este DA, atunci ai toate şansele ca TU sa fii la „BUZZ!Camp”! Evenimentul „BUZZ!Camp” Galaţi (www.buzzcamp.ro/event/galati), va avea loc pe 26 noiembrie, la Universitatea „Danubius” din Galați.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved