Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Premierea studenţilor din cadrul proiectului „Proiectează-ţi cariera!"

Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în data de 28 octombrie 2015, premierea studenţilor în cadrul proiectului „Proiectează-ţi cariera!", POSDRU/161/2.1/G/136624, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

„Proiectează-ţi cariera!” este un proiect care se adresează studenţilor aflaţi în etapa de tranziţie de la şcoală la viaţa activă şi care doresc să beneficieze de expertiza specialiştilor în domeniul ştiinţe inginereşti prin stagii de practică, consiliere şi orientare profesională.

Prin organizarea stagiilor de practică şi a sesiunilor de consiliere şi orientare profesională dedicate studenţilor, proiectul îşi propune să obţină îmbunătăţirea accesului studenţilor pe piaţa muncii şi diminuarea ratei şomajului, facilitarea procesului de planificare a carierei şi de identificare a unui loc de muncă, încurajarea şi promovarea parteneriatelor pe termen lung între mediul academic şi organizaţiile de profil.

Cu această ocazie, se vor acorda 14 premii (5 premii III, 4 premii II, 4 premii I şi 1 premiu de excelenţă) în valoare totală de 14.400 lei. Premiile vor fi acordate pentru rezultate deosebite în activitatea practică studenţilor care au finalizat stagii de practică în perioada 2014-2015.

Evenimentul va avea loc la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Inginerie, Strada Domnească 111, Sala D12, începând cu ora 14.00.
 
Persoana de contact:
Expert comunicare – UDJ Galați,
Felicia Stan
felicia.stan@ugal.ro



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved