Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Premii de câte 1.200 lei pentru cele mai bune proiecte de practică

Proiectul „Practica în studenție – Garanția unui loc de muncă” a înregistrat o ultimă etapă a activității operaționale, aceea în care sunt implicați studenții. Este vorba despre festivitatea de premiere a celor mai bune proiecte de practică, desfășurată pe data de 28 noiembrie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Pentru a putea obține un premiu, studenții au încărcat proiectele realizate în cadrul stagiilor de practică,  pe portalul dedicat al proiectului „Practică pentru viitorii profesioniști”, premiile acordate fiind în valoare de 1200 de lei, pentru fiecare proiect de practică. Au fost astfel premiați studenții: Axente Gabriel, Bostan Octavian, Catrinoiu Bogdan George,  Sandu Vlad Cosmin, Porumb Marian Cezar, Neamțu Alexandru, Cazacu Climent, Răileanu Elena-Raluca, Simionescu Andrei, Hristudor Andrei, Titire Valeriu, Ardeleanu Lucian Ionuț, Șerban Mădălina, Duțu Rodica, Gutanu Adrian, Felea Georgian, Puescu Alin, Tudose Valentin, Munteanu Alexandru, Borșan Daniel, Grigore Ionuț, Tinu Viorel-Cătălin, Neatu Nicoleta, Bălănuță Bogdan-Costin, Popescu Cristian Cosmin, Toma Mihai Adrian, Iurac Marian, Druță Dănut Vasile, Grigoriță Eliza – Ionela, Novac Dorina Rebeca, Tofan  Iuliana Diana și Matei Valerio. La festivitate, au fost prezenți reprezentanți ai partenerilor de practică – Thecon, coordonatori și tutori de practică, toți subliniind importanța stagiilor pentru studenți, dar și calitatea acestora.

Premiile se adaugă subvenției pe care studenții urmează să o primească, în funcție de numărul de ore de practică, între 600 și 1.800 de lei fiecare.

Proiectul „Practica în studenție – Garanția unui loc de muncă” și-a propus suplimentarea numărului de ore de practică din planul cadru al studenților, în vederea facilitării obținerii unui loc de muncă. Stagiile de practică s-au desfășurat în mediul economic real, la 25 de angajatori cu care Universitatea „Dunărea de Jos” a semnat parteneriate de practică.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved