Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Premiu important și motivant, în același timp, pentru trei studente de la FEAA Galați

Cea de a XXII-a ediţie a Sesiunii Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti cu tema „Performanţă şi competitivitate în societatea cunoaşterii”, desfăşurată sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, în perioada 24-25 martie 2016 la Facultatea de Ştiinţe Economice – Universitatea „Valahia” din Târgovişte, a constituit un bun prilej de confirmare a calităţii învăţământului superior economic din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Galaţi.

La această competiţie de anvergură, FEAA a fost reprezentată de trei studente din anul al doilea, specializarea Marketing: Cristina Crap, Nicolau Mihaela Nicolau, Oana Pricopoaia, care au obţinut premiul al III-lea la secţiunea Marketing.

Echipa a prezentat în cadrul concursului o temă de actualitate, atât în teoria cât şi în practica marketingului, respectiv „Storyscaping - concept inovator în strategiile de marketing”. Lucrarea este rezultatul unor cercetări realizate în echipă. Cu o prezentare interactivă, cele trei studente au reuşit să capteze atenţia audienţei şi să genereze dezbateri intense.

Felicitări participantelor şi avem convingerea că performanţa lor nu va fi singulară iar acesta este doar începutul pentru studenţii noştri!



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved