Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Profesor Bologna

Şapte cadre didactice de la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi au obţinut titlul de „Profesor Bologna", titlu oferit în cadrul unei gale desfăşurate la Iaşi. Cei şapte au fost selectaţi de către studenţi în cadrul unui proiect al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), din care face parte şi Liga Studenţilor din Galaţi (LSG), după o evaluare care a durat câteva luni.
Cadrele didactice premiate sunt: prof.dr.ing. Marian Bordei, decanul Facultăţii de Metalurgie, Ştiinţa materialelor şi Mediu, conf.dr. Jenică Crînganu, decanul Facultăţii de Ştiinţe şi Mediu, lector dr. George Enache, de la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, lector dr. Mihaela Neculiţă, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, prof.dr. Michaela Praisler, decanul Facultăţii de Litere, prof.dr.ing. Minodora Rîpă, de la Facultatea de Mecanică, lector dr. Arthur Tuluş, de la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie.
Aceştia sunt, după cum rezultă din „ancheta" realizată de studenţi, cei mai apropiaţi profesori de modelul cadrului didactic modern, mereu interesat de nevoile studenţilor, adaptabil şi entuziast.
Cine este Profesorul Bologna?

Definiţia ANOSR: Orice dascăl „autentic" şi „tare", care depășește graniţele disciplinei pe care o predă, punând în joc elementele esenţiale ale celui care îndrumă minţi şi suflete. Un profesor care îşi învăţă studenţii să înveţe şi le deschide drumuri.

Gala Profesorului Bologna este un proiect al ANOSR construit pe conceptul de „învăţământ centrat pe student". Profesorii Bologna sunt oamenii care aduc un plus de valoare educaţiei din România şi sunt modele pentru studenţi.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved