Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Profesorul Petru Alexe - Doctor Honoris Causa al USAMVB din Timișoara

Zilele trecute, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara a organizat o serie de festivități dedicate schimbării denumirii (adăugarea titulaturii „Regele Mihai I al României”).

În cadrul acestor festivități, domnul profesor Petru Alexe, decanul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a primit titlul de Doctor Honoris Causa pentru „râvna constantă, pentru opera aleasă și strălucită, pentru numeroasele și binecunoscutele merite, pentru bunul renume adus universității noastre în Europa”.

„Am primit acest titlu în nume personal, dar cred că-l merită întreg colectivul facultății noastre, care rămâne un stindard al universității”, a declarat domnul Petru Alexe.

În fapt, acordarea acestui titlu consolidează poziția de lider în industria alimentară a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor de la Galați.

„Iată că Universitatea Dunărea de Jos nu doar acordă titluri de Doctor Honoris Causa, ci primește la rându-i astfel de distincții de la alte universități din România”, a adăugat decanul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved