Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

PROIECT EDUCAŢIONAL

 

În perioada 9 - 10 noiembrie 2011, Banca Naţională a României, în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, va organiza la Galaţi evenimentul BNR - Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti.

Ajuns deja la cea de a treia ediţie, proiectul „BNR - zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti" va prilejui participarea, în data de 9 noiembrie 2011, a 30 de studenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Galaţi la o serie de seminarii interactive conduse şi moderate de lectori din BNR. Temele ce vor fi dezbătute au ca scop creşterea nivelului de cunoaştere şi înţelegere a rolului, funcţiilor şi activităţii băncii centrale, a elementelor de bază cu privire la obiectivele şi rolul BNR în economia românească, precum şi strategia şi mecanismele de politică monetară şi stabilitate financiară.

În cadrul aceluiaşi proiect, în data de 10 noiembrie 2011, cu începere de la ora 1330, în Aula "Virgil Madgearu" din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, va avea loc conferinţa „Reforma sistemului bancar după anul 2007", ce va fi susţinută de domnul profesor universitar doctor Nicolae Dănilă, membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României.

 

Pentru detalii - persoana de contact conf.dr. Costel Nistor, Decanul FEAA, tel. 0336/130242, e-mail Costel.Nistor@ugal.ro.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved