Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Dr. Steve O. Michael, din Los Angeles, vine la Galaţi

Dr. Steve O. Michael, vicepreşedinte pe probleme academice şi Prorector al Universităţii de Medicină şi Ştiinţă Charles R. Drew din Los Angeles, California, USA, vine luni, 23 mai 2016, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, pentru un schimb de experienţă în management academic şi iniţierea unor parteneriate academice.

După o întrevedere cu domnul rectorul Iulian Gabriel Bîrsan, programată la ora 11.00, Steve O. Michael va participa la o masă rotundă cu studenţii, organizată în cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi. Prezentarea invitatului va avea ca subiect: Educaţia medicală americană: Cererea şi oferta de profesionalişti în sănătate. Evenimentul a fost posibil graţie iniţiativei cadrelor didactice de la Facultatea de Litere, Departamentul de Literatură, Lingvistică şi Jurnalism, prof. univ. dr. Simona Antofi, directorul departamentului, şi prof. univ. dr. Nicoleta Ifrim.

Dr. Steve O. Michael a fost prorector şi vicepreşedinte pe probleme academice la Universitatea Arcadia din SUA timp de cinci ani, unde a avut un rol esențial în înfiinţarea Colegiului de Ştiinţe în Sănătate, Colegiul de Arte şi Ştiinţe, Şcoala de Global Business și Școala Educației. Dr. Steve O. Michael este specializat în managementul educaţional, strategii de finanţare, asigurarea calităţii şi antreprenoriat educational. Are numeroase lucrări în publicaţii de specialitate pe teme ce vizează diversitatea în învăţământul superior, analiza pe reduceri de costuri, constrângeri financiare în învăţământul superior şi marketing. Este doctor al Universităţii Alberta din Canada şi absolvent de Harvard dar şi Doctor Honoris Causa al Universităţii Danubius, profesor onorific al Universităţii Wuzi şi consilier onorific al Universităţii PeiHua, ambele din China.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved