Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Renault România caută tineri pentru a-i şcoli în Franţa

Grupul Renault România şi Ambasada Franţei în România propun două burse de 10 până la 12 luni (maxim) pentru a urma studii de nivelul anului II de Master în Franţa (1 semestru de studii + 1 semestru de stagiu în întreprindere). Diversitatea profesiilor exercitate la Renault se structurează în cinci domenii: inginerie, fabricare, achiziţii, vânzări şi funcţii de suport. Cele două burse propuse pentru această etapă sunt: carieră în inginerie şi carieră în fabricare.

Cursurile vor începe în luna septembrie 2013. La sfârşitul acestora, candidatul ales va fi angajat în cadrul Grupului Renault România şi va putea beneficia de mobilitate geografică de-a lungul carierei sale.

Ambasada Franţei în România va pune la dispoziţia celor doi bursieri locuinţe în Franţa, asigurări sociale şi va achita înscrierea în cadrul instituţiei de învăţământ (până la 6.200 de euro pe an). La rândul lui, Grupul Renault România va suporta cheltuielile curente şi de transport pentru fiecare bursier. Dacă nivelul de cunoaştere a limbii franceze va fi considerat drept insuficient, cei doi bursieri vor beneficia de de cursuri de limba franceză, timp de şase luni, plata acestora fiind suportată de Ambasada Franţei în România.

După formarea din Franţa, candidaţii se vor alătura Grupului Renault România: unul va avea un parcurs de carieră în activitatea de producţie pe platforma industrială de la Mioveni, pregătindu-se pentru postul de manager de exploatare industrială, celălalt urmând să ocupe postul de conceptor.

Cum se poate răspunde la acest apel? Trimiţând un CV complet şi o scrisoare de motivaţie până pe 28 februarie 2013 la adresa: isabelle.glas@diplomatie.gouv.fr sau prin poştă la adresa: Doamna Isabelle Glas, Institutul Francez din România, Bulevardul Dacia nr. 77, Sector 2, Bucureşti.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved