Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Romanian Journal of Food Science

 

Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România din învăţământ, cercetare şi producţie (ASIAR) şi Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi organizează vineri, 12 noiembrie a.c., workshop-ul „Informarea consumatorilor despre alimente, prezent şi viitor". Deschiderea oficială va avea loc la ora 15.00, în sala F103, Corp F (Campusul Ştiinţei, Str. Domnească nr. 111).

Cu această ocazie va fi lansată revista Romanian Journal of Food Science.

Vor fi prezentate lucrari despre „Conţinutul de acrilamidă din alimente", „Un tip nou de biosenzor pentru determinarea glucozei", „Instrument pentru evaluarea formării acrilaminei în cartofii prelucraţi", „Produse de panificaţie şi riscul formării acrilaminei". De asemenea, va fi organizată o dezbatere pe tema „Codul alimentelor pentru consumatori".




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved