Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

SĂPTĂMÂNA VOLUNTARULUI

Societatea Studenţilor Medicinişti din Galaţi în colaborare cu Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntari „Pro Vobis" din Cluj Napoca organizează, în perioada 9-15 mai 2011, Săptămâna Naţională a Voluntarului. În această perioadă vor avea loc 2 acţiuni de voluntariat:

  • O picătură pentru o viaţă! - Proiect organizat în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sangvine Galaţi, care va consta într-o campanie de donare de sange şi un sondaj de opinie şi o campanie de informare cu referire la autoadministrarea de medicamente a persoanelor fără pregatire medicală. Voluntarii donatori vor răspunde unui chestionar referitoar la autoadministrarea de medicamente, iar din rezultatele obţinute se va face o statistică ce se va comunica Serviciului de Asistenţă Medicală al Municipiului Galaţi din cadrul Primăriei Municipiului Galaţi.

Proiectul se va desfăşura în data de 9.05.2011, între orele 8-10 la Centrul de Transfuzii Sangvine Galaţi.

  • Micii Sanitari - Proiect organizat în colaborare cu Şcoala Generală nr. 18, care va consta în activităţi de promovare a sănătăţii în rândul elevilor de clasa a II-a, dezvoltarea unor comportamente de păstrare a sănătăţii personale şi a celor din jur, a abilităţilor de comunicare şi a lucrului în echipă.

Proiectul se desfăşoară pe o durată de 6 săptămâni, în fiecare zi de marţi şi de vineri, iar în Săptămâna Naţională a Voluntarului în datele de 10 şi 13 mai, la ora 10:40 în cadrul Şcolii Generale nr. 18. Activităţile vor consta în susţinerea unor lecţii despre acordarea de prim-ajutor şi siguranţă în trafic. Proiectul se va finaliza cu organizarea unui concurs pentru micii participanţi, când va fi desemnat Micul Sanitar.

 

Persoană de contact: Roşca Ştefan, preşedinte SSMG

Tel. 0740.249.007

e-mail: rosca.stefan@ssmg.ro

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved