Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Şcoală de vară la Facultatea de Economie

Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) şi Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi organizează Şcoala de vară - "Strategii interculturale şi dezvoltare regională", în perioada 10 – 15 septembrie 2012, la Galaţi.

Cursanţii acestei şcoli sunt premianţi ai Olimpiadei Naţionale a studenţilor economişti şi reprezintă toate facultăţile de profil din România.

 

Şcoala de vară, aflată în acest an la a V-a ediţie, îşi propune să încurajeze cooperarea dintre studenţi şi profesori, precum şi crearea unui forum pentru dezvoltarea înţelegerii interculturale. Această iniţiativă a AFER a devenit un eveniment important pentru studenţii economişti deoarece oferă participanţilor oportunitatea de a-şi dezvolta o serie de competenţe cu privire la diverse tehnici utilizate în mediul de afaceri intercultural, internaţional şi regional în contextul celor mai recente politici şi practici ale Uniunii Europene.

 

Lucrările participanţilor, ale invitaţilor, precum şi grupurile de discuţii vor încerca să găsească răspunsuri la provocările generate de modul în care strategiile interculturale pot influenţa dezvoltarea regională.

Modulele şi aplicaţiile incluse în programul şcolii de vară oferă studenţilor şansa de a înţelege cadrul general al deprinderilor privitoare la construirea, analiza şi exploatarea diagnosticului intercultural pentru afaceri, crearea convingerilor privind nevoia de adaptare la specificitatea culturală locală (naţională, regională, etnică, rasială sau religioasă).

 

Gazdele Şcolii de vară – corpul academic al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea Dunărea de  Jos din Galaţi, au pregătit participanţilor un program deosebit, care include, pe lângă modulele-atelier enumerate mai sus, exemple de bune practici  şi dezbateri cu specialişti din practica economică.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved