Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Seminarii motivaţionale în Aula „Virgil Madgearu”

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi prin Direcţia Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti a lansat miercuri, 14 octombrie 2014, proiectul „Seminarii motivaţionale – Împreună creăm oportunităţi”. Proiectul îşi propune să ofere o perspectivă inspiraţională asupra vieţii şi să provoace spre analiză obiectivă teme precum: Cum poţi depăşi barierele impuse de societate sau de comunicare pentru a realiza obiectivele propuse, cât de importantă este unicitatea fiecăruia, care este scuza ta pentru a nu ajunge la succes, cum poţi ajunge de la obiective la rezultat? Cât de pregătit eşti profesional şi personal pentru a te integra în muncă?

Dezvoltarea personală este un concept din ce în ce mai mult întâlnit în societatea contemporană. Ea presupune o capacitate restructurantă şi formativă a individului, ce include ideea de creştere, de devenire, de abilitare, de formare.

„Considerăm că un program de dezvoltare personală pentru studenţi va aduce plus valoare experienţei personale şi, implicit, va constitui un avantaj  în procesul de angajare a acestora pe piaţa muncii, precum şi transformarea lor în cetăţeni activi europeni”, spune directorul Direcţiei Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti, Bogdan Rodeanu.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi prin acest proiect se aliniază la politica educaţională din România, recunoaşterea educaţiei non-formale ca dimensiune fundamentală a procesului instructiv-educativ. Recunoaşterea educaţiei non-formale ca spaţiu aplicativ pentru educaţia formală va conduce la perfomanţă în domeniul academic şi universitar.

Grupul ţintă direct al proiectului este alcătuit din 800 de studenţi ce provin din cele 46 de domenii la formele de învăţământ de licenţă la zi, la distanţă şi cu frecvenţă redusă, din cele 15 facultăţii ale Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Seminariile motivaţionale vor fi accesibile tuturor studenţilor Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, acestea urmând a fi postate pe pagina web www.campus.ugal.ro.

Seminariile motivaţionale se desfăşoară lunar, iar tematica abordată este propusă de speaker, în funcţie de domeniul în care acesta activează.

„Pentru anul 2014, ne-am propus să organizăm trei seminarii motivaţionale, după cum urmează: 30 octombrie, 20 noiembrie, 11 decembrie, în intervalul orar 18.00-19.30, în Aula Virgil Madgearu (parter), Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor”, a adăugat Bogdan Rodeanu.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved