Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti "Anghel Saligny"

 

Facultatea de Mecanică a Universităţii « Dunărea de Jos » din Galaţi organizează, în perioada 18-20 mai 2011, în colaborare cu Liga Studenţilor din Galaţi, a treia editie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti "Anghel Saligny".

Devenită deja o tradiţie, sesiunea de anul acesta aduce o noutate: vor fi organizate şi două secţiuni dedicate, în mod special, studenţilor masteranzi şi doctoranzi, astfel încât schimburile de cunoştinţe şi concurenţa dintre participanţi să se realizeze la acelaşi nivel de studii. Astfel, prezentarea lucrărilor de către masteranzi şi doctoranzi va conduce, cu siguranţă, la întărirea colaborarii şi schimburilor ştiinţifice dintre universităţi, în beneficiul cercetării româneşti. 

Cele mai bune lucrări de la aceste secţiuni vor fi recomandate pentru publicarea în revistele Facultăţii de Mecanică, cotate B+ de către CNCSIS.

Deschiderea oficială a lucrărilor sesiunii va avea loc joi, 19 mai 2011, ora 9.00, în Corp D (Campusul Ştiinţei, Str. Domnească nr. 111).

 

Mai multe informaţii privind acest eveniment se găsesc pe site-ul facultăţii   http://www.mec.ugal.ro/CNCSSAS/Anghel_Saligny/NewIndex.html

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved