Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Simpozion științific internațional – SIITME-2013

Departamentul de Electronică și Telecomunicații, din cadrul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică a Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, împreună cu Centrul de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare (CETTI) din cadrul Universității Politehnica București (UPB), organizează, în perioada 24–27 octombrie 2013, a 19-a ediție a Simpozionului Internațional de Proiectare și Tehnologie în Packaging-ul Electronic (SIITME-2013).

SIITME-2013 este organizată în fiecare an și este singura conferință de tehnologie electronică din sud-estul Europei. SIITME este recunoscută de asociația profesională IEEE - Institute of Electrical and Electronics Engineers - cea mai mare asociație profesională dedicată excelenței și inovării tehnologice avansate. 

Domeniile de interes ale actualei ediții sunt: (A). Emerging Technologies & Trends in Advanced Packaging; (B) Power Electronics and Microsystems Packaging; (C) Assembly and Manufacturing Technology; (D) Design of Electronic Circuits and Systems; (E) Electronics Simulation & Modelling; (F) F. Electronics Applications; (G) Optoelectronics & Advanced Communication Packaging; (H) Applied Reliability; (I) Challenge in Global Education. Mai multe detalii și programul manifestării se pot găsi în pagina web a evenimentului http://www.siitme.ro.

Participă peste 100 de specialişti de renume din ţară şi din străinătate (Germania, Ungaria, Franța, China și Turcia).

Deschiderea oficială a lucrărilor va avea loc vineri, 25 octombrie 2013, în sala de conferințe a Hotelului Vega din Galați, începând cu ora 8.00.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved