Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Specializarea Informatică Economică din cadrul FEAA organizează o nouă ediţie a concursului Info Smart

Programul de studiu Informatică Economică, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA), a Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează cea de-a doua ediție a Concursului INFO SMART, marți, 19 aprilie 2016, începând cu ora 9.00, în sala I 23 (strada Bălcescu nr. 59-61).

Concursul este dedicat liceenilor de la profilul Matematică-Informatică (clasele IX-XII), cu aptitudini pentru dezvoltarea aplicaţiilor informatice şi îşi propune să dezvolte spiritul competitiv şi promovarea elevilor cu abilităţi în diferite domenii ale IT.

Atât tema aplicaţiei, cât şi instrumentele software utilizate pentru realizarea acesteia au fost la alegerea elevilor, aplicația putând fi dezvoltată folosind orice limbaj/mediu de programare. Vor fi acordate premii în valoare totală de 7.700 lei.
 
La concurs vor fi prezentate 19 lucrări elaborate de elevi de la Colegiul Național „Costache Negri”, Colegiul Național „Al.I. Cuza”, Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic „Dunărea” din Galați, precum și de la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” din Râmnicu Sărat.
 
Concursul este organizat cu ajutorul partenerilor din mediul de afaceri ai programului de studiu Informatică Economică din cadrul FEAA: SC Selir SRL,  SC Absolute IT Solutions SRL, SC Thecon SRL, SC Prosim SRL, SC NAPA România SRL Galați, precum și SC Vard SA Tulcea.
 
Comisia de jurizare a concursului este formată din reprezentanți ai companiilor IT partenere și cadre didactice de la programul de studiu Informatică Economică (FEAA). Potrivit declarației conf. dr. Adrian Lupașc, organizatorul și președintele comisiei de jurizare a concursului, elevii sunt creativi şi au un potențial extraordinar, care merită şi trebuie să fie valorificat.
 
Fiecare elev ajuns în faza finală a concursului va primi diplomă de participare şi un premiu în valoare de 100 lei. După prezentarea lucrărilor, comisia de jurizare va selecta şi va premia cele mai bune lucrări, care vor fi recomandate ulterior pentru publicare. Fondul de premiere a celor mai bune lucrări, acordat din partea firmelor partenere, este de 4.400 lei.
 
Concursul INFO SMART urmăreşte consolidarea colaborării dintre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, instituţiile de învăţământ și mediul de afaceri local.
 
La ediția de anul trecut, pe primele trei locuri s-au clasat echipele de la Liceul Teoretic Dunărea, Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” și  Colegiul Național „Al.I.Cuza” din Galați.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved