Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Stagiu profesional în Japonia pentru studenții din UE

„EU - Japan Centre for Industrial Cooperation” pune la dispoziția studenților din Uniunea Europeană stagiul profesional „Vulcanus în Japonia”. Programul Vulcanus în Japonia constă în plasamente industriale pentru studenții din Uniunea Europeană și se desfășoară din luna septembrie până în luna august a anului următor, astfel încât să coincidă cu anul universitar din Statele Membre UE.

Întregul program are loc în Japonia. Prin acest program studenții vor urma un seminar cu tema „Japonia”, un curs intensiv de limba japoneză timp de 4 luni și un stagiu de 8 luni într-o întreprindere japoneză.

Printre obiectivele programului se numără studiul tehnologiilor avansate folosite de o companie de top japoneză, dar și învățarea limbii japoneze pentru a înțelege și aprecia cultura japoneză, îmbogățind în acest fel această experiență de un an în străinătate.

Solicitanții trebuie să fie cetățeni ai UE, să fie studenți în domeniul tehnic, al ingineriei, al științelor exacte sau al tehnologiilor avansate, înmatriculați cel puțin în anul IV la o universitate din UE și să poată să-și ia liber de la cursuri un an de zile.

Solicitanții sunt selectați pe baza rezultatelor academice, al avizului tutorelui/profesorului ce reiese din scrisoarea de recomandare, pe baza cunoștințelor de limba engleză scrisă și vorbită și a motivației personale, precum și pe baza atitudinii față de relațiile UE - Japonia și a capacității lor de integrare și adaptare într-o cultură diferită.

Acest program este finanțat de către Centrul pentru cooperare industrială UE – Japonia, o organizație non-profit, ale cărei activități sunt finanțate de către Directoratul General pentru Întreprinderi și lndustrie al Comisiei Europene și Ministerul Economiei, Comerțului și lndustriei din Japonia (METI) - și de compania gazdă japoneză. Studenților europeni le este acordată o bursă de 1.900.000 de yeni pentru a acoperi costurile de călătorie spre Japonia (dus-întors), precum și cheltuielile zilnice de bază.
Studenții nu vor plăti taxe pentru cursul de limba japoneză sau pentru seminar, iar cazarea este oferită gratuit pe toată durata cursului de limbă și a stagiului în întreprindere.

Aplicațiile se primesc până pe 20 ianuarie 2016.

Clic aici pentru mai multe detalii



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved