Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Studenții sunt așteptați la un concurs internațional organizat sub patronatul firmei Autodesk

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va organiza în data de 14.12.2015, cu începere de la ora 10.00, la Facultatea de Inginerie si Agronomie din Brăila, Str. Călăraşilor nr. 29, respectiv cu începere de la ora 14.00, la Facultatea de Inginerie din Galați, Str. Domnească nr. 111, Sala D12, un Seminar Ştiințific – „Software Educțional Autodesk pentru Proiectare 3D”.
 
În cadrul acestui seminar, suținut de specialişti ai firmei HOFAG ENGINEERING S.R.L. ‐ reseller autorizat al firmelor Autodesk™ și Pathrace™ , se vor aborda aspecte privind proiectarea asistată de calculator (modelare 3D, proiectare parametrizată, conversie digitală de planuri, elaborarea unor arhive electronice care să creeze premisele introducerii sistemelor EDM/PDM ).

Totodată, sunt preconizate discuții privind familia de programe Autodesk™ în domeniul proiectării mecanice: AutoCAD LT™, AutoCAD™, AutoCAD Mechanical™, Mechanical Desktop™ sau Inventor, a pachetului software CAM‐EdgeCAM™, precum si a noutăților Autodesk 2016: Inventor HSM, Nastran In‐CAD etc. Se are în vedere aducerea la cunoştință a celor interesați de o carieră in IT de necesitatea obținerii de certificări în design ingineresc şi de modalitățile de obținere a unor abilități tranzacționabile de 2D şi de 3D prin utilizarea pachetelor software de la Autodesk.
 
Se are în vedere şi încurajarea studenților de a participa la un concurs internațional AutoCAD ‐ proiectarea unei biciclete destinate oricărui tip de teren.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved