Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Studenții de la FEAA în dialog cu reprezentanții Comisiei Europene

Reprezentanța Comisiei Europene în România va ajunge joi, pentru o jumătate de oră, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru a prezenta studenților la economie și relații internaționale un concurs interesant pentru ei. În primul rând, prin participarea la acest concurs, studenții își vor face vocea auzită, putând adăuga în CV-ul lor o experiență utilă, iar în al doilea rând ei vor putea câștiga premii.

În cadrul acestui concurs, studenții pot participa până pe 15 mai 2013 la un concurs de eseuri pe tema "România 2020 în contextul guvernanţei economice europene". Studenții sunt invitați să dezvolte creații proprii, iar cele mai reușite trei eseuri vor fi premiate în cadrul unei ceremonii care va avea loc în București.

Premiile constau în trei iPad-uri de ultimă generație. Concursul face parte din campania de informare la nivel național „Forum European”, care presupune generarea de dezbateri pe teme economice europene.

Prezentarea va avea loc joi, 14 martie, începând cu ora 12.00 în Aula „Virgil Madgearu” din cadrul Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor. La eveniment și-au anunțat deja prezenţa peste 50 de studenţi.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved