Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

TABERE GRATUITE PENTRU STUDENŢI

            75 de studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi pleacă la munte în această vacanţă de iarnă. Conform Deciziei DGPS IE/26.11.2008 emisă de către Direcţia Generală Programe pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi beneficiază, în perioada 21 decembrie 2009 - 4 ianuarie 2010, de 75 de bilete gratuite pentru studenţi, în tabere de odihnă, la munte.

Dintre cele 75 de locuri, 10 sunt la Covasna (în hotelul Cerbul), 10 la Herculane (hotel Dacia), 35 la Voineasa (hotelurile Vidruta si Lotru), 10 la Zarnesti (Cabana Gura Raului) şi 10 la Băile Felix (hotel Padiş). Comparativ cu anul trecut, studenţii UDJG beneficiază, în această vacanţă de iarnă, de o creştere a numărului de locuri gratuite în tabere cu aproape 14%.

            Locurile sunt repartizate în 2 serii a câte 7 zile. În prima serie, 21.12.2009-28.12.2009, pleacă 50 de studenţi, iar în a doua serie, 28.12.2009-04.01.2010, pleacă de la UDJG 25 de studenţi.

            Repartizarea pe facultăţi a locurilor în taberele studenţeşti de odihnă pentru acest sezon  s-a realizat, conform metodologiei, în functie de numărul studenţilor la cursuri de zi înmatriculaţi pe locurile finanţate de la bugetul de stat al fiecărei facultăţi. Astfel, cel mai mare număr de bilete se regăseşte la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (10), apoi la Facultatea de Mecanică (9), urmează, în top, Facultatea de Ştiinte Economice (7) urmată de Facultatea de Inginerie Electrică şi Electronică (6) şi Facultatea de Litere (6). Celelalte locuri au fost repartizate astfel: Ştiinţa Calculatoarelor şi Metalurgia şi Ştiinţa Materialelor au primit câte 5 bilete, Inginerie Brăila, Medicină şi Farmacie, Istorie, Filozofie şi Teologie şi Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice au câte 4 locuri, Arhitectură Navală şi Ştiinţe, câte 3 locuri, Educaţie fizică şi Sport a primit 2 bilete, iar Artele, un loc.

Atribuirea biletelor de tabără s-a realizat în funcţie de următoarele criterii generale: studentul trebuie să fie integralist, după anul precedent de studiu, să aibă rezultate foarte bune la învăţătură, să fi înregistrat performanţe în activitatea de cercetare şi în aria extracurriculară. De asemenea, au avut prioritate studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau din plasament familial, studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor sau în alte organizaţii studenţeşti.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved