Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

UGAL MAT - 2009

Facultatea de Metalurgie şi Ştiinţa Materialelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi organizează, în perioada 22-23 octombrie a.c., a IV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale TEHNOLOGII ŞI MATERIALE AVANSATE - UGAL MAT 2009. Participă peste 80 de specialişti în domeniu din Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Israel, Republica Moldova, Portugalia, Slovacia, Ucraina şi România.

Cu această ocazie, Senatul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi va acorda titlul academic de DOCTOR HONORIS CAUSA domnului profesor FRANCISCO MANUEL BRAZ FERNANDES de la Facultatea de Ştiinţe şi Tehnologii, Universitatea NOVA din Lisabona, Portugalia, pentru contribuţia în ştiinţă şi în dezvoltarea colaborării ştiinţifice şi de învăţământ cu Facultatea de Metalurgie şi Ştiinţa Materialelor din Galaţi.

Deschiderea lucrărilor Conferinţei Internaţionale TEHNOLOGII ŞI MATERIALE AVANSATE - UGAL MAT 2009, ediţia a IV-a, va avea loc joi, 22 octombrie a.c., în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 10.00.

Festivitatea de acordare a titlului academic de DOCTOR HONORIS CAUSA domnului profesor FRANCISCO MANUEL BRAZ FERNANDES de la Facultatea de Ştiinţe şi Tehnologii, Universitatea NOVA din Lisabona, Portugalia va avea loc tot joi, 22 octombrie a.c., în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 11.00.

 

Departamentul de Comunicare si Relatii Publice
Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati
Adresa :  Strada Domnescă nr 47 , Galati , România , camera 96
Contact: email : comunicare@ugal.ro              
Tel :      0336 130 262                        
            




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved