Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

UgalMat 2011 – Tehnologii şi materiale avansate

Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa materialelor şi Mediu a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi organizează a V-a ediţie a Conferinţei internaţionale „UgalMat 2011 - Tehnologii şi materiale avansate". Participă cadre didactice de la facultăţile de profil din universităţi româneşti (Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea Ovidius din Constanţa, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) şi străine (din Bulgaria, Israel, Germania, Portugalia), precum şi specialişti de la diverse întreprinderi din ţară.

Conferinţa va avea loc în perioada 21 - 22 octombrie 2011 şi îşi propune să creeze cadrul organizat pentru un schimb de idei, experienţă şi informaţii între specialiştii din învăţământ, cercetare şi proiectare, referitoare la problemele privind elaborarea şi procesarea materialelor convenţionale şi avansate în România.

Cu această ocazie, Senatul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi va acorda titlul de PROFESOR ONORIFIC domnului profesor Strul Moisa de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, Beer-Sheva, Israel.

Domnul dr.ing. Strul Moisa a avut o bună contribuţie în ceea ce priveşte colaborarea cu Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, fiind membru al Comitetelor Ştiinţifice ale Conferinţelor cu participare internaţională UGALMAT şi ARTCAST, membru al Colectivului de redacţie al Revistei Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula IX, Metalurgie şi Ştiinţa Materialelor, a participat la conferinţe ştiinţifice organizate la Galaţi.

Domnul dr.ing. Strul Moisa este un apreciat cercetător şi formator de specialişti în Ştiinţa şi ingineria materialelor din Israel. Este, totodată, un bun produs al şcolii româneşti, colaborator constant cu cercetători din România. Personalitate complexă, domnul STRUL MOISA a realizat o carieră de succes în dezvoltarea inginerească şi cercetarea ştiinţifică în învăţământul superior, căreia s-a dedicat cu toată fiinţa.

Programul conferinţei poate fi consultat aici.

 

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved