Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Universitatea „Dunărea de Jos” premiată la cea de-a doua ediție a Galei Premiilor EduManager

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se numără printre premianții din acest an ai celei de-a doua ediții a Galei Premiilor EduManager.ro, eveniment desfășurat pe 30 septembrie la hotelul JW Marriott din București. Evenimentul a fost organizat de societatea „Oameni și Companii” și portalul național EduManager.ro, sub partronajul Ministerului Educaţiei Naţionale, și și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei.

La eveniment, care s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naţionale, Remus Pricopie, au participat peste 150 de persoane, reprezentanți ai învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniile educației și mediului de afaceri.

Premiile au fost acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate pe site, timp de o lună, de către vizitatorii portalului EduManager.ro.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a primit „PREMIUL DE EXCELENȚA PENTRU IMPLICAREA ÎN PROIECTE DE PROTECȚIA MEDIULUI ȘI DEZVOLTARE DURABILA”.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved