Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

UVSAR – bilanț și demonstrații la un an de activitate în campusul studențesc

Asociația Urban Volunteer Search and Rescue (UVSAR) aniversează sâmbătă, 23 aprilie 2016, un an de la înființare. Începând cu ora 12.00, în sala Aula Magna, din cadrul Campusului Ştiinţei, Corpul M (strada Domnească nr.111) va avea loc o întâlnire a membrilor UVSAR cu autoritățile publice locale, cu partenerii, profesorii și personalul administrativ al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Se va face bilanțul primului an de activitate a asociației în cadrul campusului studențesc gălățean, iar de la ora 13.30, în parcarea din incinta Campusului Științei (curtea interioară), vor fi prezentate publicului demonstraţii cu echipamentele din dotare, simulând o intervenţie complexă ce va evidenţia pregătirea personalului asociației.

UVSAR este o organizație non-guvernamentală, non-profit si apolitică, ce promovează voluntariatul ca resursă umană principală. În cadrul acesteia activează voluntari cu experiență, pregătiți să intervină în operațiuni de salvare complexe.

În parteneriat cu Direcția Cămine, Cantine și Proiecte Studențești din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, UVSAR a deschis în aprilie 2015, în căminul C din campusul „Al.I.Cuza”,  primul punct de prim ajutor premedical într-un campus universitar, asigurând astfel asistență pentru cei aproximativ 3.000 de studenți, 10 agenți economici locali, o cantină și două școli din zonă.

Mai multe detalii puteți găsi pe http://uvsar.ro sau pe pagina de facebook a asociației.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved