Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

WORLD JUDO DAY

Facultatea de Educaţie fizică şi Sport şi Clubul Sportiv Şcolar Galaţi, sub egida Federaţiei Române de Judo, organizează vineri, 28 octombrie 2011, ZIUA  INTERNAŢIONALĂ A JUDOULUI. Tema de anul acesta este RESPECTUL.

Judo este un sport tradiţional bazat pe un cod moral care nu este doar un simplu concept, acesta reprezentând coloana vertebrală a activităţii sportive. Noţiunea de respect este probabil cea mai importantă pentru toţi judoka. Fără respect nimic nu este posibil. Confruntarea paşnică din judo nu poate avea loc fără respect reciproc. Unul dintre simbolurile şi de asemenea cea mai concretă dovadă de respect este salutul. Acesta deschide şi închide fiecare sesiune de judo dintre doi adversari.

Ziua internaţională a judoului iniţiată de Federaţia Internaţională de Judo are scopul de a promova valorile acestui sport aşa cum au fost ele gândite de la început.

Evenimentul se desfăşoară la Sala de Judo Dumitru Dumitraşcu din Galaţi, începând cu ora 17.00, şi are două subteme: Respect prin imagini şi Respect - eseu. Participă peste 50 de copii şi tineri. Coordonatori: conf.univ.dr. Ion Ene Mircea şi Adriana Neofit.  




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved