Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA FACULTATEA DE INGINERIE BRAILA

 

 

Ampla campanie de informare şi promovare, Zilele porţilor deschise, demarată de Universitatea ,,Dunărea de Jos" din Galaţi, în perioada 21-22 aprilie a.c., a continuat în data de 4 mai, la Brăila.

Ziua porţilor deschise la Facultatea de Inginerie Brăila a fost un succes. Peste 400 de elevi ai liceelor şi colegiilor naţionale brăilene au trecut pragul instituţiei de învăţământ superior din Brăila. Aflată la a doua ediţie, manifestarea a fost concepută pentru a veni în sprijinul tinerilor care doresc să urmeze cursurile unei facultăţi, oferind posibilitatea acestora să aleagă în cunoştinţă de cauză drumul pe care să îl parcurgă.

Tinerii participanţi au avut, astfel, ocazia de a afla despre oferta educaţională a facultăţilor Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi.

În holul Facultăţii de Inginerie din Brăila au fost amenajate standuri pentru toate cele 15 facultăţi ale UDJG unde fiecare şi-a prezentat în manieră proprie oferta educaţională. Astfel, pe lângă programul de vizită oferit de Facultatea de Inginerie Brăila, program care a cuprins vizitarea laboratoarelor, a sălilor de curs, a bibliotecii, tinerii elevi au putut consulta întreaga ofertă educaţională a universităţii de stat gălăţene.

Evenimentul s-a aflat la a doua ediţie şi a fost realizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved