Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Studenții pasionați de jurnalism sunt invitați să participe, începand de luni, 20 octombrie, la programul “Gândește Drept. Informează-te.” organizat de revista financiară „Capital” și Fundația Nadia Comăneci. Tinerii ambițioși și talentați au ocazia să se afirme pentru a deveni jurnaliști economici de prestigiu, făcând primii pași spre jurnalismul economic. Programul se va desfășura în perioada 20 octombrie 2014 – 20 martie 2015 și va include un număr de 7 teme diferite pe segmentul economic, teme care vor fi anunțate pe parcursul programului.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a intra în competiție, studenții interesați, trebuie să scrie un articol având ca subiect prima tema propusaăde jurnaliștii Capital: „20.000 de euro pentru investiții. Cele mai bune modalitati de utilizare a banilor pe o perioadă de 3 ani pentru a obține profit”.

Articolul va fi  trimis la adresa de email marketing@capital.ro, până la data de 17 noiembrie. Textul trebuie să respecte tema și să se încadreze între 4.000 și 6.000 de semne, cu tot cu spații. Dacă vrei sa trimiți articole la toate temele propuse în cadrul Programului „Gândește drept. Informează-te” urmărește săptămânal revista Capital și vei afla următoarele teme propuse. Studenții pot trimite articole cu toate cele 7 teme diferite, propuse de Capital.

După  data de 17 noiembrie, revista Capital va anunța urmatoarea temă, dedicată tot  jurnalismului economic, care va trebui respectată, de către cei care iși doresc să intre in concurs.

Ce vom face?

Cele mai bune materiale primite din partea studenților vor fi publicate în revista Capital ediția print, începând cu data de 10 noiembrie.

În plus, cei care vor avea șansa să-și citească propriul articol în Capital (print) vor primi fiecare, drept recompensă, seturi constând în 12 cărți de business. Printre cele mai apreciate titluri din colecția noastră se numără: Donald Trump, cu cartea sa „Cum să faci avere”, Peter Drucker cu „Despre decizie și eficacitate” sau Richard L. Brandt cu „Băieții de la Google”.

La sfârșitul concursului, cel mai bun articol va fi premiat cu 1 smartphone Dual Sim iar câștigătorul va avea șansa unui internship în cadrul redacției Capital, unde va învăța de la cei mai buni jurnaliști. Articolul va fi selectat în data de 23 martie, de catre Ciprian Mailat, redactor-șef adjunct, revista Capital și jurnalist economic.

Despre initiatorii programului:

Revista financiară, Capital vine în sprijinul acelor studenți care-și doresc o cariera în jurnalism, dar care nu au avut această oportunitate până acum. Capital este un săptămânal economic și financiar, fondat în urma cu 22 de ani, în data de 4 decembrie 1992. Astăzi este cel mai citit titlu economic, echipa redacțională fiind formată din unii dintre cei mai buni jurnaliști din domeniu.
Fundația Nadia Comăneci are ca principal obiectiv încurajarea, susținerea și promovarea performanței în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educațională și profesională, până la calitatea vieții și a familiei.

Pentru mai multe detalii și întrebări ne puteți suna la numărul de telefon: 021.203.56.80 sau ne puteți scrie la adresa de email: marketing@capital.ro. 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood ChainAutor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved