Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

La recent încheiata competiţie StudING, organizată de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, echipa gălăţeană a luat un loc întâi, prin Florin Diaconiţa, s-a situat de două ori pe locul al doilea, prin Diana Dragoş şi Alexandra Mărgărit, şi s-a clasat pe locul al treilea prin Daniela Daraban şi Cristina Palade, la diverse secţiuni ale sesiunii.

Participarea tinerilor la Sesiunea de comunicări științifice studING” s-a realizat în primul rând cu sprijinul profesorilor coordonatori As. dr. ing. Paraschiv Spiru, As. dr. ing. Paraschiv Simona, respectiv S.l. dr. ing. Drăgan Marcel, care s-au dovedit adevărați mentori care le-au călăuzit pașii în ceea ce privește realizarea lucrărilor. 

Studenții gălățeni au avut parte de o primire extraordinară din partea organizatorilor, care au reușit să-i facă să se simtă foarte bine. Au avut parte atât de distracții studențești, cât și de drumeții, în urma cărora s-au legat prietenii și cu alți studenți din alte centre universitare.

„Pentru noi, Sesiunea de comunicări științifice studING s-a dovedit a fi o experiență deosebită, pe care nu o vom uita niciodată. Sperăm ca aceasta tradiție să se transmită din generație în generație, iar urmașilor noștri le dorim să câștige cât mai multe premii și să se bucure de ceea ce înseamnă cu adevărat viața studențească”, a declarant unul dintre premianți.
 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood ChainAutor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved